Lavabo verstopt

Lavabo verstopt

⁃ Waarom vertopt een lavabo ?
⁃ Wat kunnen we doen om dit te voorkomen ?

1- Een lavabo verstopt meestal door etensresten . Men kan de verstopping voorkomen door eerst de etensresten in vuilbak te gooien en dan pas uw pot of pan afwassen . Ook kunt u eerst zelf de sifon van de lavabo zelf eerst schoonmaken .


2- Een lavabo verstopt ook door haar en om deze te voorkomen moet men direct het haar van de sifon weghalen . Men moet het haar zeker niet in de sifon laten liggen voor de volgende keer , want als het haar zich verplaatst in de afvoerbuis zal het voor u moeilijker worden om deze te ontstoppen .


3- zeker geen olie of vet in de lavabo gooien , want deze kunnen ernstige verstoppingen veroorzaken . Om deze lavabo te ontstoppen heeft wel professioneel hulp nodig . Hiervoor kunt u ons dag en nacht 24 uur , 7 op 7 bellen .
Uw lavabo verstopt of uw gootsteen verstopt meestal door deze redenen .


4- Een lavabo verstopt ook als er in de buizen verkalking zijn ontstaan . Om deze op te lossen heeft spijtig genoeg professionele hulp nodig.


5- Een lavabo verstopt of een gootsteen verstopt ook als er een constructiefout op de buizen zit . Om deze te laten oplossen heeft u ook professionele hulp nodig . Hiervoor kunt u ons ook dag en nacht 24 uur , 7 op 7 opbellen .
We staan 24 uur tot uw dienst .

U kunt ons ook bellen om raad te vragen deze gaat u niets kosten . We zijn ervoor om onze klanten tevreden te stellen . Als u het zelf niet kan oplossen staan we altijd paraat voor u dienst te verlenen en uw probleem op te lossen .
Niet vergeten ; lavabo verstopt of gootsteen verstopt , Rioolman bellen !