Ontstoppingsdienst

  • Home
  • Ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst die de juiste begeleiding geeft

Wij verlenen de beste dienst voor heel groot Antwerpen . Door onze jarenlange ervaring kunnen we de meeste problemen binnen de uur oplossen.

We bieden altijd een oplossing aan . Het gebeurt zeer zelden dat we een probleem niet kunnen oplossen . Een probleem kan niet opgelost worden als er een ernstige constructie fout is of als er ergens een breuk in de leiding zit .

Wij kunnen altijd uw probleem oplossen door niets af te breken . Als de buizen moeten vervangen worden door slijtage of een breuk of door een zakking zullen er dan wel afbraak werken gebeuren .

Deze kunnen we constateren door gebruik te maken van een rioolcamera . Wij zijn zeer trots op ons zelf omdat de mensen naar rioolman bellen als ze een ontstoppingsdienst nodig hebben . Wij kunnen op verschillende manieren ontstoppen.

1- we ontstoppen de leidingen van diameter 80 en groter altijd met een rioolrat . Een rioolrat is een apparaat die werkt met benzine en spuit water op 180 bar . Met behulp van deze druk verhelpen we u van de verstopping .

2- Als de leidingen kleiner zijn dan 80 diameter gebruiken we de rioolveren . We hebben rioolveren van 3 verschillende diameters . Voor ieder buis wordt er telkens een andere rioolveer gebruikt .
Onze toestellen zijn de laatste nieuwe modellen . We investeren altijd in nieuwe materialen om u het beste service aan te bieden . Een ontstoppingsdienst heeft u zeker niet dagdagelijks nodig , maar als u er een nodig hebt , bent u zeker bij de beste van het stad , want wij zijn de ontstoppingsdienst die u erop kan rekenen. Eerlijkheid is onze prioriteit . We leggen altijd aan onze klanten uit waarom ze een verstopping hebben gehad , wat de oorzaak ervan is en ook leggen we zeker onze klanten uit wat ze vervolgens moeten doen om geen vertopping te krijgen , want klanttevredenheid komt voor ons boven alles . Bij ons is steeds klant de koning .

Maak nu een afspraak!

baixaicrack.com