Rioleringswerken

  • Home
  • Rioleringswerken

Rioleringswerken Antwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het vernieuwen van rioolbuizen en alle andere afvoerbuizen .
Heeft u een onaangename geur thuis dan kunt u ons altijd bellen voor een afspraak te maken. Deze geur kan ontstaan omdat uw oude rioleringsbuis kapot is .

Een lichte breuk op uw leiding kan een zeer ernstige vieze geur veroorzaken . Deze geur wordt ontstaan door de vrijkomende bacteriën, die zeer schadelijk zijn voor onze gezondheid . Door deze bacteriën kan een mens zeer ernstige longontsteking krijgen . Kinderen zijn zeer gevoelig voor deze bacteriën.

Omdat wij constant bezig zijn met de rioolwerken is onze immuunsysteem natuurlijk sterker dan de andere mensen . Rioleringswerken kunt u beter laten uitvoeren aan bedrijven die lange ervaring in de vak hebben . Onze grootste troef is dat de zaakvoerder altijd de team leidt bij het uitvoeren van de werken . De werken worden eigenlijk het meest uitgevoerd door de zaakvoerder zelf . Onze prijzen zijn zeer schappelijk . U moet zeker niet een offerte goedkeuren voor u onze offerte heeft ontvangen .

Wij zijn ook zeker niet de goedkoopste , want kwaliteit kost ook geld . De materialen die we aankopen moeten zeker gekeurd zijn voor de Belgische normen . Voor al uw rioleringswerken krijgt u van ons 10 jaar garantie . Als een pvc leiding 10 jaar zonder problemen heeft gewerkt zal u normaal gezien voor de komende 10 jaren ook geen problemen krijgen . Rioleringswerken doen we bijna elke week en gelukkig hebben we altijd tevreden klanten . De buizen worden ook vervangen als u teveel verstoppingen krijgt .

Er bestaan nog steeds oude eternit buizen die verkalkt worden en oorzaak geven voor ernstige verstoppingen . Een verzouting kan ook ontstaan als er geen genoeg afwatering op de buis zit . Als er hiervoor aanpassingen moet gebeuren , zullen we het uitvoeren . Vergeet niet Rioleringswerken betekent Rioolman bellen !

Maak nu een afspraak!

baixarx.com